Filmat

1220
Dead Snow 2: Red vs. Dead
0
Dead Snow 2: Red vs. Dead
The gruesome Nazi Zombies are back to finish their mission, but our hero is not willing to die. He is gathering his own army to give them a final fight.   Nëse dita më e keqe e jetës tuaj do të përbëhej nga një vrasje aksidentale e të dashurës tuaj me një sëpatë, me një rrethore prej zinxhiri rreth krahut tuaj, dhe ...
0 /0
The Assignment
0
The Assignment
Pasi zgjohet dhe zbulon se i është nënshtruar një kirurgjie plastike për ndryshim gjinie, një vrasës kërkon me çdo kusht të gjejë doktoreshën përgjegjëse për këtë gjë.
0 /0
Would You Rather +12
0
Would You Rather +12
Pas vdekjes së prindërve të saj, Irisa lufton për të nxjerr bukën e gojës ndërsa kujdeset për vëllain e saj të sëmurë. Sheperd Lambrik, një aristokrat në dukje filantrop, shpreh një interes për t’i ndihmuar. Kur ai e fton atë në një mbrëmje ekskluzive, ajo pranon. Gjithashtu në mbrëmje marrin pjesë edhe shtatë individë të tjerë të dëshpëruar. Ata shumë ...
0 /0
Pitchfork +12
10
Pitchfork +12
Një grup shokësh kthehen në shtëpi me një shok për ta ndihmuar të tregojë një sekret, por mësojnë se sekretet e vjetra janë dhe vdekjeprurëse.
10 /1
Wolf
0

Wolf

2013
Wolf
A young boxer is making a name for himself inside the ring. Outside the ring, he is sucked into a world of crime. He becomes increasingly entangled in his own ambition.
0 /0
Ninja Assassin
0
Ninja Assassin
Raizo është një nga vrasësit më të mëdhenj në botë. Banda Ozunu, një shoqëri sekrete e cila është e panjohur nga të gjithë, megjithëse që nja e saj quhet legjendë, e kishte marrë nga rrugët që kur ishte fëmijë dhe e kishte stërvitur që të bëhej një vrasës i pamëshirshëm. Por vrasjet e pamëshirshme që bëheshin dhe pikërisht vrasja e ...
0 /0
Immortals
0

Immortals

2011
Immortals
Tezeusi është një i vdekshëm i zgjedhur nga Zeusi për te udhëhequr luftën kundër mbretit të pamëshirshëm Hiperion, i cili po kërkon në të gjithë Greqinë për një arme me te cilën mund të shkatërroje njerëzimin.
0 /0
Muay Thai Giant
0
Muay Thai Giant
Një film aksion rreth një gjigandi mbi 2 metra të gjatë, i cili mëson artin marcial Muai Tai për të zgjidhur një çështje diamantësh të grabitur.
0 /0
Prometheus
0
Prometheus
Një ekip hulumtuesish ka zbuluar një çelës për origjinën e njerëzimit në Tokë dhe nisen për një udhëtim në qoshet e errëta të Universit. Atje, ata duhet të luftojnë një betejë të tmerrshme për të shpëtuar të ardhmen e racës njerëzore.
0 /0
The Disappointments Room +12
10
The Disappointments Room +12
Një nënë dhe djali i saj çlirojnë tmerre të paimagjinueshme nga papafingoja e shtëpisë së tyre në fshat.
10 /1