what going on?
click on ad to close
253 Shikimet
Jurassic World

Jurassic World

The park is open. Jun. 09, 2015 USA 124 Min. PG-13
Vleresimi juaj 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Kasta

Përmbledhja

Njëzet e dy vjet pas ngjarjeve të Jurassic Park (1993), ishulli Nublar tani përmban një park dinosaurësh plotësisht funksional, Jurassic World, i parashikuar fillimisht nga John Hammond. Pas 10 vitesh funksion dhe normat e vizitorëve në rënie, u krijua një atraksion i ri për të rizgjuar interesin e vizitorëve në një mënyrë të tmerrshme.
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Titulli origjinal Jurassic World
Vleresimi i IMDb 7.0 425,556 votes
Vleresimi i TMDb 6.6 5151 votes