what going on?
click on ad to close
370 Shikimet
Memoirs of a Geisha

Memoirs of a Geisha

My world is as forbidden as it is fragile; without its mysteries, it cannot survive. Dec. 06, 2005 USA 145 Min. PG-13
Vleresimi juaj 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Rob Marshall
Director

Kasta

Përmbledhja

I bazuar në romanin shumë të famshëm në të gjithë globin të Arthur Golden, “Kujtimet e një Geishe” është një film epik i vrullshëm dhe romantik që tregon një botë misterioze dhe ekzotike që bën akoma një magji të fortë edhe në ditët e sotme. Historia fillon kur një fëmijë japonez i varfër ndahet nga familja e tij për të punuar si shërbëtore në një shtëpi Geishash. Pavarësisht nga një rivale e pabesë që për pak sa nuk i thyhen shpirtin, vajza lulëzon dhe bëhet Geisha legjendare Sajuri (Ziyi Zhang). E bukur dhe e përkryer. Sajuri magjeps burrin më të fuqishëm të kohërave të saj, por ajo është e përhumbur në dashurinë e saj të fshehtë për të vetmin mashkull që s’mund të ketë (Ken Watanabe).
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Memoirs of a Geisha
Titulli origjinal Memoirs of a Geisha
Vleresimi i IMDb 7.3 119,674 votes
Vleresimi i TMDb 7 368 votes