what going on?
click on ad to close
266 Shikimet
The Avengers

The Avengers

Some assembly required. Apr. 25, 2012 USA 143 Min. PG-13
Vleresimi juaj 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Joss Whedon
Director

Kasta

Robert Downey Jr. isTony Stark / Iron Man
Tony Stark / Iron Man
Chris Evans isSteve Rogers / Captain America
Steve Rogers / Captain America
Mark Ruffalo isBruce Banner / The Hulk
Bruce Banner / The Hulk
Scarlett Johansson isNatasha Romanoff / Black Widow
Natasha Romanoff / Black Widow
Jeremy Renner isClint Barton / Hawkeye
Clint Barton / Hawkeye
Clark Gregg isAgent Phil Coulson
Agent Phil Coulson
Cobie Smulders isAgent Maria Hill
Agent Maria Hill

Përmbledhja

Nick Fury kryetari i S.H.I.E.L.D mbledh së bashku një skuadër superheronjsh për të shpërtuar tokën nga Loki dhe ushtria e tij…
The Avengers
The Avengers
The Avengers
The Avengers
The Avengers
The Avengers
The Avengers
The Avengers
The Avengers
The Avengers
Titulli origjinal The Avengers
Vleresimi i IMDb 8.1 1,003,301 votes
Vleresimi i TMDb 7.3 8574 votes