1964

A Fistful of Dollars
0
A Fistful of Dollars
Një i huaj pasi vjen në qytetin e San Miguel, vret 4 antarë të bandës Brexter dhe menjëherë punësohet nga banda kundërshtare Rojo. Megjithatë, i huaji punon për dyja palët duke shfrytëzuar mençurinë e tij dhe shkakton rrëmujë të madhe në qytet.
0 /0