1966

The Good, the Bad and the Ugly
0
The Good, the Bad and the Ugly
Film western, nje nder me te vleresuarit ne te gjitha koherat. I miri, i keqi dhe i shemtuari. Me aktor Clint eastwood ne nje nga rolet e tij me prestigjoze.
0 /0