1975

One Flew Over the Cuckoo’s Nest
0
One Flew Over the Cuckoo’s Nest
Pas pranimit të një njeriu në një institucion mendor, një rebel i stuhishëm mbledh pacientët për të marrë përsipër infermierin dhe repartin qendrore.
0 /0