1980

The Taming of the Scoundrel
0
The Taming of the Scoundrel
Elia jeton në izolim të shkëlqyer pranë Vogheras. Ai nuk e do qytetin, nuk i pëlqen shoqëria dhe e bezdisin gratë që ai i sheh si prishje të qetësisë rurale. E Vetmja grua e lejuar në fermë është Mami, governantja e tij.
0 /0
The Shining
10
The Shining
Një familje shkon në një hotel të izoluar në dimër ku një prezencë e keqe shpirti ndikon në dhunë mbi babain, ndërkohë djali i tij sheh parashikime të tmerrshme për të ardhmen.
10 /1