1987

The Princess Bride
0
The Princess Bride
Një përrallë klasike zanash e lexuar me mirësi nga një gjysh për nipin e tij të sëmurë, për një princ të keq, një princeshë të bukur, dhe po, disa puthje!
0 /0
The Untouchables
0
The Untouchables
Agjenti federal Eliot Nes urdhëron kapjen e Al Kapone-es, për shkak të korrupsionit të shfrenuar ai mbledh vetë një ekip të vogël dhe del në terren.
0 /0
Predator
8

Predator

1987
Predator
Një skuader komandosh në një mision në xhunglën e Amerikës Qëndrore e gjen veten të ndjekur nga një luftëtar jashtëtokësor.
8 /1