1988

Scrooged
0

Scrooged

1988
Scrooged
Historia klasike e Krishtlindjeve nga Dikens. Ditën e Krishtlindjeve Frenk do të vizitohet nga tre fantazma të cilat do e bëjnë të ndërrojë mendim për mbrëmjen e Krishtlindjeve.
0 /0
Die Hard
0

Die Hard

1988
Die Hard
Oficeri Xhon Meklein, përpiqet për të shpëtuar gruan dhe disa të tjerë që janë marrë peng nga terroristi gjerman Hans Gruber gjatë një feste Krishtlindjesh në Los Anxhelos.
0 /0