1990

Home Alone
0

Home Alone

1990
Home Alone
Një djalë 8-vjeçar, të cilin familjarët e harrojnë aksidentalisht në shtëpi kur nisen me avion për Krishtlindje në Francë, duhet të mbrojë shtëpinë e tij nga dy hajdutë idiotë.
0 /0
Ghost
0

Ghost

1990
Ghost
Pasi u vra gjatë një plaçkitje të dështuar, dashuria për partneren e tij i mundësoi atij që të mbetet në tokë si një fantazmë.
0 /0
Goodfellas
0

Goodfellas

1990
Goodfellas
Henry Hill dhe miqtë e tij punojnë për t’u ngjitur në hierarkinë e keqbërësve.
0 /0
Pretty Woman
0
Pretty Woman
Një biznesmen i ri dhe i fuqishëm bie në dashuri me një prostitut.
0 /0