1991

The Silence of the Lambs
0
The Silence of the Lambs
Një kadete e re e F.B.I-së duhet të besoj në një vrasës të burgosur dhe manipuluese për të marrë ndihmën e tij në kapjen e një tjetër vrasësi serik i cili i rjepë viktimat e tij.
0 /0
Terminator 2: Judgment Day
0
Terminator 2: Judgment Day
Cyborg i cili dikur u përpoq për të vrarë Sarah Connor është i vdekur, dhe një tjetër T-101 tani duhet të mbrojë djalin e saj adoleshent, Xhon Konorin, nga një Terminator edhe më i fuqishëm dhe i avancuar, T-1000.
0 /0