1992

Basic Instinct 1
0
Basic Instinct 1
Një agjent policie kryeson hetimet për një vrasje brutale, në të cilën mund të jetë e përfshirë një grua e bukur dhe joshëse...
0 /0
Scent of a Woman
0
Scent of a Woman
Një djalë i ri nga shkolla Beird, pranon një punë që të kujdeset për një njeri të verbër gjatë fundjavës. Ata do të kalojnë peripeci së bashku dhe do të bëhen miq të ngushtë.
0 /0
Home Alone 2: Lost In New York
10
Home Alone 2: Lost In New York
Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe iu desh të përballej me dy hajdutë, aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon disa “fytyra të njohura”.
10 /1
The Last of the Mohicans
0
The Last of the Mohicans
Tre persona duhet të mbrojnë vajzën e një koloneli, Britanik në mes luftës së Francës me Indinë.
0 /0