1993

Hard Target
6.1

Hard Target

Një grua punëson një vagabond si udhërrëfyes nëpër Nju Orlins, në kërkim të babait të saj, që ka humbur. Gjatë ...
Indecent Proposal
5.8

Indecent Proposal

Një grua e martuar bie dakord që të ketë marrëdhënie me një burrë tjetër për 1,000,000 dollarë...
Jurassic Park
8.1

Jurassic Park

Gjatë një turneu në një park kombëtar , një grup shkencëtarësh ballafaqohen me sulmin e Dinosaurve të cilët janë liruar gabimisht ...
Carlito’s Way
7.9

Carlito’s Way

Ish i dënuari Rican është liruar nga burgu, premton që do të qëndroj larg nga droga dhe dhuna pavarësisht nga rrethi i ti ...