1994

Miracle on 34th Street
0
Miracle on 34th Street
Një avokat dhe një vajzë e vogël duhet të provojnë që një burrë që pretendon se është Santa Klaus, është vërtetë Santa Klaus.
0 /0
The Ref
0

The Ref

1994
The Ref
Një hajdut shtëpish braktiset nga partneri i tij në mes të një vjedhjeje dhe ai detyrohet të marrë peng një familje shumë problemtike natën e vigjiljes së Krishtlindjes.
0 /0
Leon: The Professional
0
Leon: The Professional
Leon, një vrasësi profesionist, merr me sy të mirë Matildën, një vajzë 12-vjeçare pasi familjarët e saj vriten. Leon dhe Matilda formojnë një marrëdhënie të pazakontë, dhe ai i mëson asaj se si të bëhet vrasëse me pagesë.
0 /0
Once Were Warriors
0
Once Were Warriors
Një familje emigrante me prejardhje nga luftëtarët Maori përballet me problemet shoqërore duke u diskriminuar si të huaj...
0 /0
Ace Ventura: Pet Detective
0
Ace Ventura: Pet Detective
Një detektivë budalla i specializuar për kafshë, vije në kërkim të një delfini të vjedhur, i cili duhet të bëjë çmendurin deri në zbulimin e ti.
0 /0
Dumb and Dumber
0
Dumb and Dumber
Aventurat nëpër vende të ndryshme të dy shokëve tepër të trashë…
0 /0
The Mask
6.7

The Mask

1994
The Mask
Stanley Ipkis nënpunës në bankë, shndërrohet në një super-hero, maniak kur vë një maskë misterioze.
6.7 /3
The Specialist
10
The Specialist
Nje grua josh nje ekspert bombash dhe e perfshin ate per te shkateruar mafjen qe i ka vrare familjen…
10 /2
Forrest Gump (1994)
0
Forrest Gump (1994)
Forrest Gump, nuk eshte i zgjuar por, ka qenë rastësisht i pranishëm në shumë momente historike…Historia e nje personi qe eci perpara me kurajo dhe vendosmeri
0 /0
Pulp Fiction (1994)
7
Pulp Fiction (1994)
Pumpkin e Honey Bunny vendosin të grabisin tavolinën në të cilën po hanin. Vinsent e Jules janë dy gangësterë që duhet të kryjnë një punë. Vinsent është i shqetësuar sepse duhet t’i bëjë shoqëri Mias, gruas së droguar të shefit të tij. Butch një boksier në shërbim të Marselusit, nuk e zbatoi urdhërin e shefit për të humbur në një ...
7 /1