1995

Before Sunrise 1
0
Before Sunrise 1
Dy të rinj takohen në një tren në Evropë, dhe kalojnë një mbrëmje së bashku në Vjenë. Fatkeqësisht, të dy e dinë se kjo ndoshta do të jetë nata e tyre e vetme së bashku.
0 /0
Desperado
0

Desperado

1995
Desperado
Një revolverist është përfshirë në një luftë me një kontrabandist vendas të drogës.
0 /0
Casino
0

Casino

1995
Casino
Lakmia, mashtrimi, partë, pushti, dhe vrasja ndodhin në mes  dy miqve më të mirë mafioz, dhe një grua bëhet me trofe si një perandorësh kumore.
0 /0
Ace Ventura: When Nature Calls
10
Ace Ventura: When Nature Calls
Një detektiv i pensjonuar dhe një djalosh Ace Ventura, marri rrugen për të gjetur një simbol për një fisë, në Afrike e largët.
10 /1
The Usual Suspects
0
The Usual Suspects
Një anije ka qenë e shkatërruar, kriminelët janë të vdekur, dhe çelësi për këtë mister qëndron tek i mbijetuari i vetëm , histori e ndërlikuar duke filluar me pesë kriminelë me karrierë.
0 /0