1996

Daylight
0

Daylight

1996
Daylight
Një fatkeqësi ndodh në një nga tunelet e Nju Jork, pasi shpërthimet shembin të dyja hyrjet e tunelit. Një hero mundohet të shpëtojë njerëzit e ngecur brenda.
0 /0
Jingle All the Way
0
Jingle All the Way
Një baba vendos të realizoj një ëndërr të pamundur pak para Krishtlindjeve për djalin e tij. Do të bëhet Torbo-Man, një figurë aksioni.
0 /0
Romeo + Juliet
0
Romeo + Juliet
Në Verona Beach nis një histori dashurie e përjetshme me Romeo dhe Zhulietën. Familjet e dy të rinjve që e urrejnë hapur njëri-tjetrin, vetëm se babai i vajzës është një bos mafioz. Por edhe njerëzit e Romeos janë gjithashtu një grup mafiozësh. Edhe pse përballen me shumë pengesa, historia e dashurisë vazhdon derisa Romeo beson se Zhulieta ka vdekur.
0 /0
Independence Day
0
Independence Day
Amerikë, në prag të festimeve për Ditën e Pavarësisë, është perceptuar një sinjal radio që vjen nga jashtë hapësirës tokësore. Alienet vijnë dhe qëllimi i tyre është për të pushtuar dhe shkatërruar. Presidenti i ri Tomas J. Uitmor njofton në televizion se alienët janë shpërndarë në të gjithë botën: mesazhi shkakton panik! Arma më e mirë e njeriut është vullneti ...
0 /0