1999

Ultimo metrò (1999)
0
Ultimo metrò (1999)
Ky film është i shkurtër: Një djalë i ri italian hyn në metro me një mik, dhe afër tyre kalon një grua sa po ka dalur nga banjo “publike” dhe papritmas , fustani i saj shko lart….
0 /0
American Pie
0
American Pie
Katër djem adoleshentë bëjnë një pakt për të humbur virgjërinë e tyre.
0 /0
Eyes Wide Shut
0
Eyes Wide Shut
Një doktor në qytetin e Nju Jorkut, i cili është i martuar me një përgjegjëse arti,e shtyn veten në një natë të gjatë e të rrezikshme dhe pikëlluese odiseje seksuale dhe zbulim të moralit, pasi gruaja e tij pranon se një herë ka qenë gati duke e tradhëtuar.
0 /0
Toy Story 2
0
Toy Story 2
Kur Woody është vjedhur nga një koleksionist lodrash, Buzz dhe miqtë e tij zotohen për ta shpëtuar atë, por Woody gjen idenë e pavdekësisë në një muze.
0 /0
The Matrix
0

The Matrix

1999
The Matrix
Një haker kompjuterash mëson për disa rebelë të mistershëm rreth vërtetësisë së realitetit të tij dhe rolit të tij në luftën kundër kontrolluesve.
0 /0
The Bone Collector
0
The Bone Collector
Denzel Washington luan një rolë sikur një agjentë tetralgjik, ai dhe partnerja e ti duhet ta gjejn një vrasës serik.
0 /0
Entrapment
1

Entrapment

1999
Entrapment
Një agjente e sigurimit është dërguar nga punëdhënësi i saj për të gjetur dhe për të ndihmuar për të kapur një hajdut arti.
1 /1
American Beauty
0
American Beauty
Lester Burnham, një burrë i dëshpëruar në gjysmë të jetës, mundohet ta kthejë jetën mbrapsht duke krijuar një lidhje me shoqen tërheqëse të vajzës.
0 /0