2000

Pitch Black
0
Pitch Black
Një ekuipazh i një anije transporti ngecin në një planet plot me krijesa të etura për gjak që dalin të gostisin natën. Por ata mësojnë se një eklips një mujor është gati për të ndodhur dhe...
0 /0
Meet the Parents
0
Meet the Parents
Infermieri mashkull Greg Focker takon prindërit e të dashurës së tij para se ti propozojë për martes, por i ati i saj i dyshimtë është një makth i keq.
0 /0
Scary Movie
10
Scary Movie
Një vit pasi zhdukën trupin e një burri që vranë pa dashje, një grup adoleshentësh budallenj ndiqen nga një vrasës serial i paaftë.
10 /1
How the Grinch Stole Christmas
0
How the Grinch Stole Christmas
Në një që qytet ku të gjithë përgatiten gjithmonë për Krishtlindjet dhe mendojnë t'i kalojnë ato sa më bukur, duke blerë dhe dërguar dhurata. Duket se këto nuk mjaftojnë dhe vogëlushja Sindi fton në festë Grinçin, një krijesë e cila ka vetëm për qëllim të vjedhë Krishtlindjet.
0 /0
Me, Myself & Irene
0
Me, Myself & Irene
Një polic i këndshëm e me ç'rregullim shkëputës të identitetit, duhet të mbrojë një grua që po ia mbath nga ish i dashuri dhe bashkëpunëtorët e tij.
0 /0
Mission Kashmir
10
Mission Kashmir
Nje oficer policie adopton djalin dhe te vetmin te mbijetuar te nje familje te cilen ai e masakroi gjate ndjekjes se nje terroristi. Pas disa kohesh djali meson se cfare kishte bere njerku i tij.
10 /1
Kaho Naa… Pyaar Hai
0
Kaho Naa… Pyaar Hai
Rich girl loves poor guy, who is killed. She sees him again only to realise hes a look alike. Together they avenge the death.
0 /0
Love Stories
0
Love Stories
In India, open romance is forbidden, as is showing affection in public. A college principal named Narayan is a strong believer in this, aware that a male student named Vicky is in love with Ishika; while another male student is hopelessly in love with Sanjana; and a third man named Karan is in love with a married woman named Kiran. ...
0 /0
American Psycho
0
American Psycho
Një bankier i pasur ka një sekret vdekjeprurës...
0 /0
O Brother, Where Art Thou?
10
O Brother, Where Art Thou?
Poemë epike e Homerit "Odisea", e vendosur në jug të thellë gjatë 1930. Në të, arratisen tre te dënuarit në kërkim për thesarin e fshehur, ndërsa një njeri i ligjit i pamëshirshëm i ndjek ata.
10 /1