2001

The Mummy Returns
10

The Mummy Returns

Trupi i mumifikuar i Imhotepit është dërguar në një muze në Londër, ku ai edhe një herë zgjohet dhe fillon ...
Sweet November
6.7

Sweet November

Nelson është një njeri i përkushtuar ndaj punës së tij të reklamave në San Francisko. Një ditë, teksa po bënte ...
Legally Blondes
2

Legally Blondes

20012009

Legally Blondes

Shpërngulen nga Anglia në Kaliforni, kushërinjet e reja të Elle Woods duhet të mbrojnë veten kur shkolla e tyre që ...
Serendipity
6.9

Serendipity

Një çift bashkohen vite pas natës së parë ku u njohën, dashuruan dhe u ndanë, të bindur se një ditë ...
Moulin Rouge!
7.6

Moulin Rouge!

Një poet bie në dashuri në një kourtesane të bukur. Duka xheloz  lakmon këtë muzikë elegante, me muzikë të nxjerra ...
A Beautiful Mind
10

A Beautiful Mind

Pasi një matematicient shumë i zgjuar por jo i shoqërueshëm pranon një punë sekrete në kriptografi, jeta e tij kthehet në ...
Blow
7.6

Blow

2001

Blow

Historia e vërtetë e Xhorxh Jang, njeriu që stabilizoi tregun amerikan të kokainës në vitet 1970.
Yamakasi 1
6.1

Yamakasi 1

2001

Yamakasi 1

Graviti apo Policia, këta djem nuk besojnë te ligji. Pasi një djalë i vogël pëson një aksident duke imituar idhujt ...
American Pie 2
6.4

American Pie 2

Vazhdimi i komedisë hit. Studentët e gjimnazit tani janë në shkollë të lartë. Ata vendosin të mblidhen në shtëpinë në ...
Shaolin Soccer
7.3

Shaolin Soccer

Një djalosh i pasionuar në Shaolin-KungFu bashkohet me vëllezërit e tij, për ta formuar një ekip futbolli duke përdorur aftësitë ...