2002

Solaris
0

Solaris

2002
Solaris
Një psikolog i trazuar është dërguar për të hetuar ekuipazhin e një stacioni kërkimor të izoluar orbital në një planet të çuditshëm.
0 /0
Road to Perdition
0
Road to Perdition
Besimi vihet në sprovë, kur djali i një vrasësi me pagesë shikon për herë të parë ç’bënte i ati për të siguruar jetesën.
0 /0
The Ring +12
0
The Ring +12
Një gazetare duhet të hetoj një videokasete misterioze e cila duket se po shkakton vdekjen e çdokujt që e shikon.
0 /0
City of God
0
City of God
Dy djem të rritur në një lagje të dhunshme të Rio de Janeiro marrin dy rrugë të ndryshme: njëri bëhet fotograf, tjetri shpërndarës droge...
0 /0
Sweet Home Alabama
0
Sweet Home Alabama
Një grua kthehet në shtëpine e saj në Alabama për t’u divorcuar me burrin e saj pas 7 vite të ndarë.
0 /0
Punch-Drunk Love
0
Punch-Drunk Love
Një furnizues psikologjikisht i trazuar është shtyrë drejt një romance me një grua angleze.
0 /0
Irreversible
0
Irreversible
Një film ndryshe nga të tjerët; Ngjarjet e një nate traumatike në Paris zbulohen në rend të kundërt kronologjik teksa Aleksa e bukur përdhunohet dhe rrihet brutalisht në një nënkalim...
0 /0
Paid in Full
0
Paid in Full
BAZUAR NË NJË HISTORI TË VËRTETË! Një djalë nga Harlemi, i detyruar të përballen me skenën e drogës në vitin 1980, ndërton një perandori të paligjshme, vetëm duke u treguar i ndërgjegjshëm. Por sa vështirë do të jetë për ta krijuar dhe për ta mbajtur këtë perandori dhe a do të zgjasë shumë kjo?
0 /0
My Big Fat Greek Wedding
0
My Big Fat Greek Wedding
Dasma Ime e Madhe Greke: Grekja Toula Portokalos bie në dashuri me një jo-grek dhe përpiqet që familja e saj ta pranojë djalin që ka zgjedhur, ndërkohë që është kthyer në kushtet e trashëgimisë dhe identitetit të saj kulturor.
0 /0
8 Mile
8

8 Mile

2002
8 Mile
Film per rrepin amerikan, dhunen dhe freestyle. Me pjesemarrjen e reperit te famshem Eminem.
8 /1