2003

The Rundown
0
The Rundown
Beku është një gjuetar shpërblimesh shumë i vlerësuar dhe punësohet për të gjetur Trevisin, një djalë të humbur prej muajsh në Brazil. Kjo punë që duket e thjeshtë e çon Bekun në një aventurë e pabesueshme në pyllin e Amazonës, ku atje takon baristen e bukur Marianën dhe Hatçerin e pamëshirshëm.
0 /0
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
0
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Kur Elizabet Suan, vajza e Guvernatorit rrëmbehet nga Barbosa, miku i saj i fëmijërisë Uill Tërner bashkë me piratin endacak Xhek Sparrou do përpiqen t'a shpëtojnë...
0 /0
Wrong Turn
0

Wrong Turn

2003
Wrong Turn
Gjashtë njerëz e gjejnë veten të bllokuar në pyjet e Virxhinisë Perëndimore, ndërsa janë duke u ndjekur nga disa burra kanibalë.
0 /0
School of Rock
0
School of Rock
Një njeri që do të bëhet yll roku ka nevojë për para paraqitet si mësues zëvendësues në një shkollë, dhe përpiqet për ta kthyer klasën e tij në një bandë roku.
0 /0
Lost in Translation
0
Lost in Translation
Një yll kinemaje i shuar dhe një vajzë e re e lënë pas dore krijojnë një lidhje të pamundur pasi njihen në Tokio.
0 /0
Ruby & Quentin
0
Ruby & Quentin
Rubi ka vetëm një gjë në mendje, të hakmerret për gruan të cilit një burri ja kishte mbytur. Rruga të cilin e shpihen Rubin drejt vdekjes për t'i dhen fund dhunës dhe katastrofave që kishte mes Quentin do jetë vetëm një subjekt i Tais-tosi.
0 /0
2 Fast 2 Furious
0
2 Fast 2 Furious
Brian O’Korner është ne lufte me ligjin pasi e lejoi liderin e grupit kriminalistik te arratisej. Për te shmangur pasojat ai duhet te punoje me një koleg te vjetër dhe te ndihmoje policinë te arrestojnë një shpërndare droge.
0 /0
The Medallion
10
The Medallion
Një detektiv i Hong Kongut  pëson një aksident fatal që përfshin një medalion misterioz dhe shndërrohet në një luftëtar të pavdekshëm me fuqi mbinjerëzore. 
10 /2
American Wedding
0
American Wedding
Xhimi do të martohet me Mishelën dhe për këtë rast në dasëm janë të ftuar shokët e vjetër të gjimnazit të Xhimit si dhe motra e vogël e Mishelës...
0 /0
How to Lose a Guy in 10 Days
0
How to Lose a Guy in 10 Days
Benjamin Barry është një agjent reklamash, i cili për të fituar një fushatë të madhe, vë bastë se ai mund të bëjë një grua të bie në dashuri me të për 10 ditë. Andie Anderson punon për revistën "How To" dhe është caktuar për të shkruar një artikull "Si të humbësh një djalë për 10 ditë." Ata takohen në një bar ...
0 /0