2004

New Police Story
0
New Police Story
Një polic i shpallur hero në qytetin e tij e drejton skuadrën drejt një kurthi vdekjeprurës nga i cili ai është i vetmi që arrin të shpëtojë. I zhytur në dëshpërim dhe duke hequr fajin me anë të pijes, atij eventualisht i caktojnë një partner tjetër më të ri. Partneri i tij i ri me sa duket fsheh edhe ai ...
0 /0
Van Helsing
0
Van Helsing
Gjahtar i njohur i përbindëshave Van Hellsing, dërgohet në Transilvani për të ndaluar Kontin Drakula i cili është duke përdorur zbulimin e doktor Frankenstein dhe forcën e një njeriu-ujk për qëllime të këqija.
0 /0
The Butterfly Effect
0
The Butterfly Effect
Një i ri bllokon kujtime të dëmshme të ngjarjeve me rëndësi në jetën e tij. Teksa rritet, gjen një mënyrë për t’i kujtuar ato kujtime të humbura dhe një mënyrë të mbinatyrshme për të ndryshuar jetën e tij.
0 /0
Harold & Kumar Go to White Castle
0
Harold & Kumar Go to White Castle
Një punonjës zyre aziatiko-amerikan dhe miku i tij indiano-amerikan fillojnë një kërkim për të plotësuar dëshirën e tyre për Hamburgerat e Kështjellës së Bardhë.
0 /0
Before Sunset
0
Before Sunset
Nëntë vjet pas takimit të parë, Xhesi dhe Selina takohen përsëri me njëri-tjetri. Xhesi është martuar dhe ka fëmijë dhe është bërë shkrimtar duke treguar historinë e nëntë viteve më parë....
0 /0
50 First Dates
0
50 First Dates
Henri Roth është një burrë që ka frikë të angazhohet në një lidhje derisa ai takon të bukuren Lusi. Ata takohen dhe Henri më në fund mendon se ka gjetur vajzen e ëndrrave të tij, derisa ai zbulon se ajo ka humbje kujtese në përiudha të shkurtëra dhe e harron atë fill ditën tjetër.
0 /0
Before Sunset 2
0
Before Sunset 2
Nëntë vjet pas takimit të parë, Xhesi dhe Selina takohen përsëri me njëri-tjetri. Xhesi është martuar dhe ka fëmijë dhe është bërë shkrimtar duke treguar historinë e nëntë viteve më parë....
0 /0
The Great Challenge
0
The Great Challenge
Akrobatët parisien, të njohur ndryshe si Jamakasi, luftojnë kundër një organizate kriminele Tailandeze.
0 /0
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
0
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Ron Burgundy është një gazetar i vlerësuar lartë në San Diego në transmetimet e dominuara nga meshkujt në vitet 70-të, por kjo e gjitha ka për të ndryshuar për Ronin dhe miqtë të tij, kur një grua e re ambicioze punësohet.
0 /0
Taking Lives
0
Taking Lives
Një Profiliste e FBI-së është thirrur nga policia Franko-Kanadeze për të kapur një vrasës serial i cili merr identitetin e çdo viktime të re.
0 /0