2005

The Ring Two +12
0
The Ring Two +12
Gjashtë muaj pas aksidentin rreth videokasetës,të dhënat e reja paraqite nga një errësire e cila përgjon një të keqe.
0 /0
Cinderella Man
0
Cinderella Man
Bazuar në jetën e vërtetë të boksierit Xhejms Bradok, një boksieri të cilit karriera e tij mendohej se kishte marrë fund...
0 /0
Feast
0

Feast

2005
Feast
Mbrojtës të mbyllur brenda një bari janë të detyruar për të luftuar monstrat.
0 /0
Wedding Crashers
0
Wedding Crashers
Xhon Bekuith dhe Xheremi Grei, dy shokë të dhënë shumë pas femrave, shkojnë fshehurazi nëpër dasma dhe sillen si të afërm me qellimin per ti shkaterruar ato.
0 /0
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
0
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Katër fëmijët udhëtonin nëpër një gardërobë në vendin e Narnias dhe ata mësojnë për fatin e tyre që të jenë të lirë atyre ju nevoitet ndihma e një luani mistik.
0 /0
Just Friends
0
Just Friends
Pasi kthehet në shtëpi për Krishtlindje, një djalë takohet me vajzën që donte në gjimnaz, e cila ishte shoqja e tij më e mirë: refuzimi i së cilës e ktheu në një feminist.
0 /0
Chicken Little
0
Chicken Little
Pasi prish reputacionin e tij me qytetin, një zog i guximshëm duhet tju vijë në ndihmë qytetarëve dhe shokëve të tij kur fillon një pushtim nga të huajit.
0 /0
Midsummer Dream
0
Midsummer Dream
Legjenda thotë që një ditë në vit, në natën e San Juan, njerëzit mund të hyjnë në botën magjike të kukudhëve dhe zanave, një vend ku mbretëron harmonia dhe ku ëndrrat bëhen realitet.
0 /0
Brokeback Mountain
0
Brokeback Mountain
Historia e një marrëdhënie të ndaluar dhe të fshehtë ndërmjet dy Kaubojve dhe jeta e tyre gjatë viteve.
0 /0
Jarhead
0

Jarhead

2005
Jarhead
Filmi që do të ndiqni bazohet në librin e mirënjohur të Enthëni Suoford, të vitit 2005. Një ish marins, i cili flet për eksperiencën e tij në Arabinë Saudite, si dhe për luftën në Kuvajt.
0 /0