2006

Black Book
0

Black Book

2006
Black Book
"Libri i Zi": Në Holandën e pushtuar nga Nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një këngëtare çifute infiltrohet në zyrat Gjermane në ndihmë të Rezistencës, por gjërat nuk shkojnë siç duhet
0 /0
Monamour
0

Monamour

2006
Monamour
Dario është një botues i vogel nga Milano . Ai shkon në Festivalin e Literaturës që organizohet në Mantova në 2004 bashk me gruaja e tij .Lidhja e tyre fillon të zbehet pasi që gruaja e tij e paknaqur ne jeten seksuale fillon ta tradhetoj me nje djalosh me emrin Leon që është një desingner-fotograf francez. Ndërkohe qe Dario është ...
0 /0
Crank
10

Crank

2006
Crank
Vrasesi profesionist Chev Celios meson qe rivali i tij i ka injektuar nje helm qe do ta vrase nese i ulen rrahjet e zemres.
10 /1
Basic Instinct 2
0
Basic Instinct 2
Novelistja Katerin Tramel futet përsëri në telashe me ligjin dhe policia i kërkon psikologut Dr. Majkëll Glas të vlerësojë gjendjen e saj mendore. Por përsëri, si agjenti Nik Kuran para tij, dr. Glas përfishet në një lojë joshje nga Tramel.
0 /0
Little Man
0

Little Man

2006
Little Man
Një baba gabimisht adapton një kriminel si fëmijën e tij...
0 /0
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
0
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Adoleshenti nga Alabama Shon Bosuell bëhet konkurrenti më i madh në botën e garës së driftit pasi zhvendoset tek babai i tij në Tokio që t'i shmanget dënimit me burg në Amerikë.
0 /0
Election 2
0

Election 2

2006
Election 2
eksa zgjedhjet afrohen, kryetari i Triadës, Lok, përballet me kandidaturën e famullëve të tij. Në të njëjtën kohë, Xhimi kërkon të zgjerojë biznesin e tij në Kinë.
0 /0
Undisputed II: Last Man Standing
10
Undisputed II: Last Man Standing
Vazhdimi i filmit 2002, këtë herë Kampioni i peshave te renda George “Iceman” është dërguar në një burg rus për akuza të drogës...
10 /1
Second In Command
8
Second In Command
Jean Claude luan një zyrtar i cili sapo është emëruar si i i dyti në Komandë në një Ambasada Amerikane, në një vend të vogël Evropiano Lindor.
8 /1
American Pie Presents: The Naked Mile
0
American Pie Presents: The Naked Mile
Kur Erik Stifler mer leje për të bërë çdo gjë nga e dashura e tij, ai dhe dy miqtë e tij më të mirë shkojnë për të takuar kushëririn e tij Duajt për “Miljen Lakuriq”.
0 /0