2007

Ratatouille
8.0

Ratatouille

Një mi që gatuan bën një aleancë të pazakontë me një punëtor kuzhine në një restorant të njohur!
The Bucket List
7.4

The Bucket List

Dy burra të sëmurë me kancer largohen nga spitali dhe nisen në një udhëtim me një listë me gjërat që ...
Awake
6.5

Awake

2007

Awake

Ngjarja fokusohet në historinë e një burri i cili vuan nga ndergjegjësimi nën anestezi dhe e gjen veten zgjuar dhe ...
Live Free or Die Hard
7.2

Live Free or Die Hard

Xhon Meklein dhe një haker i ri bashkojnë forcat për të kapur një terrorist kibernetik shumë të rrezikshëm në Uashington.
City of Men
7.3

City of Men

Dy shokë të ngushtë, Acerola dhe Laranjinha, gati për të mbushur 18 vjeç, zbulojnë për të shkuarat e baballarëve të ...
Protégé
7.3

Protégé

2007

Protégé

Një agjent special ka 8 vite i infltruar thellë në tregun e organizuar kriminal të Azisë, ku ai bëhet krahu ...
Wrong Turn 2: Dead End
5.5

Wrong Turn 2: Dead End

Një grup i garuesve në një emision mbijetese duhet të luftojnë me një familje të kanibalëve të cilët planifikojnë ti ...