2008

Muay Thai Giant
0
Muay Thai Giant
Një film aksion rreth një gjigandi mbi 2 metra të gjatë, i cili mëson artin marcial Muai Tai për të zgjidhur një çështje diamantësh të grabitur.
0 /0
Babylon A.D.
0
Babylon A.D.
Veterani i kthyer në mercenar Turop merr një punë me rrezik të lartë për të shoqëruar një vajzë nga Rusia në Amerikë. Por ai nuk e di se ajo është bartëse e një organizmi i cili mund të përdoret për të krijuar mbinjerëz të modifikuar gjenetikisht.
0 /0
Gran Torino
0
Gran Torino
Veterani idhnak dhe zemërak i luftës në Kore, Uollt Kovalski zë miqësi të rrallë me një komshiun e tij, Taon, edhe pse ky i fundit tentoi t’i vidhte Gran Torinon e tij të 1972 me kërkesën e kushëririt të tij gangster. Duke qenë që rolin e babait nuk e bëri me dy djemtë e tij, vendos t’a shlyejë duke ndihmuar ...
0 /0
Iron Man
0

Iron Man

2008
Iron Man
Kur industrialisti i pasur Toni Stark detyrohet të ndërtojë një kostum të blinduar pas një incidenti të rrezikshëm që pësoi, ai vendos përfundimisht të përdorë teknologjinë për të luftuar kundër së keqes.
0 /0
Gomorrah
0

Gomorrah

2008
Gomorrah
Gomorrah, është një film që tregon nga afër mafien moderne të italisë.
0 /0
Valkyrie
0

Valkyrie

2008
Valkyrie
Një dramatizim i 20 korrikut të oficerëve Gjermanë një grusht shteti politik vrasje, dhunë tej të dëshpëruar për parandalimin e luftës së Dytë Botërore.
0 /0
Management
0

Management

2008
Management
Një shitëse arti për udhëtime përpiqet të largojë një menaxher të krisur moteli që bie në dashuri me të dhe që nuk e le të qetë.
0 /0
Sex and the City
0
Sex and the City
Një shkrimtare nga New York për seksin dhe dashurin më në fund është duke u martuar me Z. Big. Por tre të dashurat e saj më të mira duhet ta ngushëllojnë atë pasi njëra prej tyre pa dashje çon zotin Big që ta braktis atë.
0 /0
Four Christmases
0
Four Christmases
Një çift e ka të vështirë të vizitojë të katër prindërit e tyre të ndarë në ditën e Krishtlindjeve.
0 /0
Zack and Miri Make a Porno
0
Zack and Miri Make a Porno
Shokët shumë të mirë Zak dhe Miri mundohen të zgjidhin disa probleme financiare duke realizuar bashkë një film për të rritur.Kur kamera fillon të xhirojë , ata dy shohin se kanë më shum ndjenja se ç’mendohej për njëri tjetrin.
0 /0