2009

The Haunting in Connecticut +12
0
The Haunting in Connecticut +12
Pasi një familje detyrohet të zhvendoset për shëndetin e djalit të tyre, ata fillojnë të shikojnë sjellje mbinatyrore në shtëpinë e re duke zbuluar një të shkuar të keqe...
0 /0
Ninja Assassin
0
Ninja Assassin
Raizo është një nga vrasësit më të mëdhenj në botë. Banda Ozunu, një shoqëri sekrete e cila është e panjohur nga të gjithë, megjithëse që nja e saj quhet legjendë, e kishte marrë nga rrugët që kur ishte fëmijë dhe e kishte stërvitur që të bëhej një vrasës i pamëshirshëm. Por vrasjet e pamëshirshme që bëheshin dhe pikërisht vrasja e ...
0 /0
My Sister’s Keeper
0
My Sister’s Keeper
Ana Fitzxherald mundohet të fitojë pavarësinë mjekësore nga prindërit e saj të cilët deri tani e kanë shfrytëzuar për të shpëtuar motrën e saj më të madhe me leuçemi, duke u munduar për ta mbajtur gjallë.
0 /0
Lebanon
0

Lebanon

2009
Lebanon
Gjatë Luftës së Parë Liban në vitin 1982, një tank i vetëm dhe një togë e paratrupave janë dërguar për të kërkuar një qytet armiqësor.
0 /0
My Bloody Valentine +12
0
My Bloody Valentine +12
Tomi kthehet në vendlindjen e tij në përvjetorin e dhjetë të masakrës së natës së Shën Valentinit ku u vranë 22 persona. Në vend të mirëpritjes, Tomi e gjen veten të dyshuar për ato vrasje dhe e vetmja që beson në pafajësinë e tij është vajza që ai pëlqente dikur.
0 /0
Paul Blart: Mall Cop
0
Paul Blart: Mall Cop
Kur një qendër tregtare merret në kontroll nga një bandë hajdutësh, është koha që një roje sigurie me karakter të butë të shpëtoje ditën.
0 /0
The Hangover
0
The Hangover
Pas një nate feste beqarisë tre shokët zgjohen të humbur nga parti në Las Vegas, ku njëri nga ta zhduket ata duhet të bëjnë rrugëtimi nëpër qytet për të gjetur mikun e tyre para dasmës së tij.
0 /0
Brothers
0

Brothers

2009
Brothers
Sam Cahill (Tobey Maguire) dhe Tomi Cahill (Jake Gyllenhaal) janë vëllezër. Sami, niset për misionin e tij të katërt në Afganistan, ai është i martuar me të dashurën e tij të shkollës së mesme, Grace (Natalie Portman), me të cilën ka dy vajza. Por shpejt vjen lajmi se helikopteri i Sam është rrëzuar, duke vrarë të gjithë marinsat në bord. ...
0 /0
Law Abiding Citizen
0
Law Abiding Citizen
Pasi Klajd Aleksandër Sheltonit i vrasin të shoqen dhe të bijën, ai irritohet sepse vrasësit nuk marrin dënimin e duhur dhe ai vendos t'i torturojë dhe t'i vrasë për t'u treguar të gjithëve që duhej respektuar ligji. Për krimin e kryer Klajdi arrestohet dhe fillon të kryejë ekzekutime nga brenda qelisë, synimi i tij shkon edhe për kokat e larta ...
0 /0
Solomon Kane
0
Solomon Kane
Solomon Kane është një luftëtar brutal i armatosur me pistoleta dhe shpata. Pasi mëson se shpirti i tij është i detyruar të shkojë për në ferr, ai braktis dhunën. Por kur një vajzë e re rrëmbehet dhe familjarët e saj vriten nga ushtarët e një vrasësi magjistar, Solomoni detyrohet të luftojë dhe rrjepësi i djallit e priste me padurim që ...
0 /0