2010

Repo Men
0

Repo Men

2010
Repo Men
Remi dhe Xhejku janë shokët më të ngushtë dhe konfiskuesit më të rrezikshëm të Unionit, që rikuperojnë organe artificiale nga më të shtrenjtat kur mbartësit e tyre mbeten mbrapa me pagesat. Por pasi një aksident gjatë detyrës e detyron Remin të pajiset me një zemër artificiale, ai e gjen veten në borxhe dhe të paaftë për të paguar. Tani, gjuetari ...
0 /0
After.Life
0

After.Life

2010
After.Life
A young woman caught between life and death... and a funeral director who appears to have the gift of transitioning the dead, but might just be intent on burying her alive.
0 /0
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
0
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Adoleshenti Përsi Xhekson, zbulon se është pasardhësi i Poseidonit dhe gjatë ambientimit me realitetin e ri, i duhet të përballet me një luftë mes Perëndish. Nga një djalë i zakonshëm, ai tani do të shndërrohet në një hero.
0 /0
Saw 7: Sharra 7 : +12
10
Saw 7: Sharra 7 : +12
Ndërkohë që një betejë vdekjeprurëse po shpërthen për trashëgiminë brutale të Xhigsos, një grup mbijetuesish të Xhigsos mblidhet së bashku për të kërkuar mbështetjen e gurus dhe bashkëmbijetuesit Bobi Dagen, një njeri sekretet e errëta të të cilit do të lëshojnë një valë të re terrori. SAW VII sjell lojrat e tmerrshme të Xhigsos në jetë si asnjëherë më parë
10 /1
Angel of Evil
7
Angel of Evil
Jeta e një grabitësi bankash milanez, Renato Vallanzasca.  
7 /1
The Spy Next Door
0
The Spy Next Door
Ish-spiuni i Cia-s, Bob Ho merr detyrën më të vështirë që ka pasur deri tani: të kujdeset për tre fëmijët e të dashurës së tij. Dhe kur një nga fëmijët aksidentalisht shkarkon një top formulë të fshehtë, terroristët rusë do ti bëjnë një vizitë familjes.
0 /0
Spud
0

Spud

2010
Spud
Dy evente të mëdha kanë për të ndodhur: do të lirohet Nelson Mandela dhe eventi më i rëndësishëm, Xhon Milton do të nisë vitin e parë në një kolegj elitar për djem.
0 /0
The Tourist
0
The Tourist
Frank një turist i zakonshëm qe shkon ne Itali ne pushime për te shëruar një zemër e ti të thyer, pa pritmas takohet me Elisen një grua e jashtëzakonshme qe kalon me qellim ne rrugën e tij.
0 /0
The A-Team
0

The A-Team

2010
The A-Team
Një grup luftëtarësh veteranë të luftës së Irakut kërkojnë të pastrojnë emrin e tyre në ushtrinë e amerikane, e cila dyshon që ato kanë kryer një krim kur në të vërtetë se kanë kryer.
0 /0
Iron Man 2
0

Iron Man 2

2010
Iron Man 2
Për shkak të alter egos së tij prej Superheroi, Tony Stark duhet të luftojë me çështjet vdekjeprurëse që përfshijnë qeverinë, miqtë e tij dhe armiqtë e rinj.
0 /0