2011

Immortals
0

Immortals

2011
Immortals
Tezeusi është një i vdekshëm i zgjedhur nga Zeusi për te udhëhequr luftën kundër mbretit të pamëshirshëm Hiperion, i cili po kërkon në të gjithë Greqinë për një arme me te cilën mund të shkatërroje njerëzimin.
0 /0
J. Edgar
0

J. Edgar

2011
J. Edgar
Si fytyra e zbatimit të ligjit në Amerikë për gati 50 vjet, J. Edgar Hoover u frikësua dhe u admiruar, fyer dhe nderuar. Por, prapa dyerve të mbyllura, ai mbajti sekretet që do të kishte shkatërruar imazhin e tij, karrierën e tij dhe jetën e tij.
0 /0
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
0
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Jack Sparrow dhe Barbarosa ne nje kerkim per te gjetur burimin e rinise te perjetshme. Telashet fillojne kur zbulojne se Mjeker Ziu dhe Vajza e tij (ish e dashura Jack) gjithashtu po kerkojne “Fontanen e Rinise.
0 /0
Limitless
0

Limitless

2011
Limitless
Një shkrimtar, zbulon një droge top-sekrete, e cila i dhuron atij aftësi super njerëzore…  Ilaçi  përmban disa sekrete te rrezikshme…
0 /0
The Hangover Part II
0
The Hangover Part II
Dy vjet pas festes se beqarisë ne Las Vegas, Fili, Stjuja, Alani dhe Dagu shkojnë ne Tailande për dasmën e Stjuse. Stju planifikon një dreke te qete paramartesore megjithatë ndodh diçka me shume se kaq.
0 /0
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
0
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Pasi një doktor i quajtur Hilliker i gjen në një pyll disa kanibal, i merr këta dhe i vendos ne një ent special për te çmendur për ti rehabilituar. Ne ketë spital ne forme burgu këta kanibal arrijnë qe te lirohen dhe te mbysin stafin e spitalit dhe te marrin nën kontroll gjithë spitalin. Ndërsa ngjarja kryesore zhvillohet atëherë kur ...
0 /0
Mean Girls 2
10
Mean Girls 2
Johanna “Jo” Mitchell eshte nje vajze 17 vjecare e cila jeton me te atin qe punon si pilot garash per Nascar. Me pas, fillon shkolla dhe aventurat e kesaj vajze lozonjare.
10 /1
Confessions of a Brazilian Call Girl
0
Confessions of a Brazilian Call Girl
Raquele është një vajzë e adoptuar nga një familje e klasës së mesme e cila në moshen 17 vjeçare rebelohet dhe braktis familjen e saj.
0 /0
Midnight in Paris
0
Midnight in Paris
Një komedi romantike në lidhje me një familje që udhëtojnë në kryeqytetin francez për biznesin.Shfaqja e tyre përfshin një çift i ri i angazhuar te cilet jane te detyruar të përballen me iluzionin e një jetë e cila eshte e ndryshme nga jeta e tyre.
0 /0
Jane Eyre
0

Jane Eyre

2011
Jane Eyre
Një kujdestare e ndrojtur e cila zbut zemrën e punëdhënësit të saj shpejt zbulon se ai është duke fshehur një sekret të tmerrshëm.
0 /0