2012

Thunderstruck
5.2

Thunderstruck

Kur Brajan, një tifoz i ri i pashpresë në mënyrë të magjishme shkëmben talentin me heroin e tij, yllin e ...
The Expendables 2
10

The Expendables 2

‘Mercenarët’, bashkohen për një mision në dukje të lehtë për të rikuperuar diçka nga një avion i rrëzuar. Por kur ...
Polar Bears: A Summer Odyssey
7.3

Polar Bears: A Summer Odyssey

Ky dokumentar tregon veshtiresite e arinjeve ne gjirin e Hudsonit si pasoje e ngrohjes globale.
Brave
7.2

Brave

2012

Brave

Jemi në Skoci, në një kohë të hekurt dhe mitike. Merida është një harkëtare rebele dhe një vajzë e vrullshme ...
The Dictator
6.4

The Dictator

Historia heroike e një diktatori i cili rrezikon jetën e tij për të siguruar që demokracia nuk do të vijnë ...
The Brass Teapot
6.4

The Brass Teapot

The Brass Teapot: Kur një çift zbulon se një çajnik prej bronzi u jep para sa herë lëndojnë veten, duhet ...
The Courier
4.6

The Courier

Një transportues profesional punësohet për të dërguar një çantë misterioze në botën e egër të kriminelit më të madh.
The Devil Inside-Djalli Brenda +12
4.2

The Devil Inside-Djalli Brenda +12

Në Itali, një grua përfshihet në një seri ekzorcizmash të pa autorizuar gjatë misionit të saj për të zbuluar çfarë ...
Drug War
7.0

Drug War

2012

Drug War

Një bos droge që arrestohet pas një operacioni policor detyrohet të tradhtojë ish bashkëpunëtorët e tij si pjesë e një ...
Would You Rather +12
5.8

Would You Rather +12

Pas vdekjes së prindërve të saj, Irisa lufton për të nxjerr bukën e gojës ndërsa kujdeset për vëllain e saj ...