2013

Wolf
0

Wolf

2013
Wolf
A young boxer is making a name for himself inside the ring. Outside the ring, he is sucked into a world of crime. He becomes increasingly entangled in his own ambition.
0 /0
Frequencies
0
Frequencies
Janë kushtet njerzore, veprimet dhe marrëdhëniet mes tyre të kushtëzuara nga fati, vullneti i lirë, apo një kombinim i të dyjave? Sido që të jetë rasti, nëse s’mund ti kontrollojmë veprimet tona, duhet të shqetësohemi?
0 /0
Shield of Straw
0
Shield of Straw
Një skuadër e përzgjedhur policësh duhet të transportojë një vrasës, shpërblimi për kokën e të cilit është 1 miliard jen.
0 /0
Iron Man 3
0

Iron Man 3

2013
Iron Man 3
Kur bota e Toni Starkut kthehet përmbys nga një terrorist i frikshëm i quajtur Mandarin, ai fillon një odise për ringritje dhe ndëshkim.
0 /0
Spud 2: The Madness Continues
0
Spud 2: The Madness Continues
Xhoni sapo ka mbush 15 vjeç dhe do te rikthehet në shkollë, ku e presin shokët e tij. Së bashku, të çmendurit do kalojnë peripeci të papara e të paharrueshme këtë vit shkollor.
0 /0
Ugly
0

Ugly

2013
Ugly
Një korrupsion i tmerrshëm, indiferenca dhe dhuna sistematike fillon kur vajza 10-vjeçare e një aktori premtues, zhduket.
0 /0
Her
0

Her

2013
Her
Një shkrimtar i vetmuar krijon një lidhje të pazakontë me sistemin e tij operativ të sapo marrë që është i dizenjuar për të përmbushur të gjitha nevojat e tij.
0 /0
R.I.P.D.
0

R.I.P.D.

2013
R.I.P.D.
Një polic i vrarë së fundmi i bashkohet ekipit të policëve në Departamentin Prehu në Paqe dhe përpiqet të gjejë njeriun që e vrau.
0 /0
Don Jon
0

Don Jon

2013
Don Jon
Një djalë nga Nju Xhërsi i përkushtuar ndaj familjes së tij, miqve dhe fesë, zhvillon prirje jorealiste duke parë pornografi dhe përpiqet të gjejë lumturinë dhe intimitetin me dashurinë e vërtetë të jetës.
0 /0
Gravity
0

Gravity

2013
Gravity
Një inxhiniere mjeke dhe një astronaut me eksperiencë duhet të punojnë bashkë për të mbijetuar pas një aksidenti që i lë ata duke pluskuar në hapësirë.
0 /0