2014

Dead Snow 2: Red vs. Dead
0
Dead Snow 2: Red vs. Dead
The gruesome Nazi Zombies are back to finish their mission, but our hero is not willing to die. He is gathering his own army to give them a final fight.   Nëse dita më e keqe e jetës tuaj do të përbëhej nga një vrasje aksidentale e të dashurës tuaj me një sëpatë, me një rrethore prej zinxhiri rreth krahut tuaj, dhe ...
0 /0
The Last Survivors +12
1
The Last Survivors +12
Një vajzë adoleshente lufton për të mbrojtur pusin e fundit që punon, në një luginë të prekur nga thatësira. Ndërkohë që në zonë ndodhet dhe një baron i babëzitur për ujë, i cili vret këdo që i del para, në mënyrë që ta ketë të gjithë ujin e luginës për vete.
1 /1
Tommy
0

Tommy

2014
Tommy
Estela, një nënë e vetme që ka një vajzë të vogël për të rritur, përdor kontaktet e burrit të saj të vdekur për të siguruar para mjaftueshëm që t'ia mbathë nga Stokholmi.
0 /0
Desert Dancer
10
Desert Dancer
Inspirational true story of Iranian dancer Afshin Ghaffarian, who risked his life for his dream to become a dancer despite a nationwide dancing ban.
10 /1
Burying the Ex
0
Burying the Ex
Një djalë pendohet që fillon të bashkëjetoj me të dashurën, kur ajo vdes dhe ringjallet si zombi.
0 /0
I Am Here
0

I Am Here

2014
I Am Here
Biznesmenia e suksesshme Maria ka arritur gjithçka përveç asaj çfarë do më shumë - të ketë një fëmijë të vetin. Ajo vendos ta zgjidhë problemin vetë dhe nis një udhëtim të dëshpëruar dhe të rrezikshëm me qëllim që të realizojë ëndrrën e saj.
0 /0
Glass Chin
0

Glass Chin

2014
Glass Chin
Një ish kampion boksi i pafat detyrohet të bëjë zgjedhje mes shoqërisë dhe ambicies kur akuzohet për nje vrasje, të cilën s'e ka kryer.
0 /0
5 to 7
0

5 to 7

2014
5 to 7
Një aspirant për shkrimtar takohet me një grua. Por ka një problem: ajo është e martuar dhe mund të takohen vetëm nga ora 17:00 deri në 19:00.
0 /0
Suite Française
0
Suite Française
Gjatë luftës gjermanët janë zhvendosur në një fshat në vogël ku me sa duket lufta nuk kishte filluar akoma. Një vajzë e re lidhet me oficerin gjerman që po qëndronte në shtëpinë e tyre dhe dashuria e tyre do të lulëzonte në rrethana të tjera.
0 /0
Paper Planes
0
Paper Planes
Një film plot imagjinatë për fëmijë, mbi një djalë të vogël Australian dhe dashurinë e tij për fluturimin. Dhe sfidën e të konkuruarit në kampionatin botëror të aeroplanëve të letrës në Japoni.
0 /0