2015

7 Days in Hell
7.1

7 Days in Hell

Një dokumentar imagjinar vë në dukje rivalitetin midis dy lojtarëve më të mëdhenj të tenisit të të gjitha kohërave që ...
Monkey Kingdom
7.3

Monkey Kingdom

Një dokumentar natyre që ndjek një majmun të porsalindur dhe nënën e tij ndërsa luftojnë për të mbijetuar brenda hierarkisë ...
The Rise of the Krays
5.0

The Rise of the Krays

Dy vëllezër përhapin një terror të tmerrshëm ndërkohë që mundohen të ndërtojnë një perandori me një pushtet të paprecedentë në ...
Patchwork
6.2

Patchwork

2015

Patchwork

Rikthimi i një komedie-horror që shfaq ringjalljen në një trup të vetëm të tre grave të cilat ndodhen në një ...
Tank 432
0

Tank 432

2015

Tank 432

Një grup mercenarësh dhe dy të burgosurit e tyre strehohen brenda një tanku pa asnjë vend për t'u fshehur. Por, ...
Ishq Ke Parindey
7.2

Ishq Ke Parindey

Dy të dashuruar, një nga Pakistani dhe tjetri nga India, përballen me ndërhyrjen e burrit që i ka gjetur familja ...
Lila & Eve
5.8

Lila & Eve

2015

Lila & Eve

Dy nëna të pikëlluara, pas vrasjes së fëmijëve të tyre, bashkojnë forcat për hakmarrje, pasi autoritetet vendase dështojnë të bëjnë ...
Child 44
6.5

Child 44

2015

Child 44

Gjatë regjimit Stalinist në Bashkimin Sovjetik, në fillim të viteve 50, agjenti i Policisë së Shërbimit Sekret, Leo Demidov zbulon ...
Strangerland
5.2

Strangerland

Një familje papritur e gjendet në një qytet rural pas zhdukjeve të dy djemve të familjes në shkretëtirë, lindin thashetheme ...
Final Girl
4.7

Final Girl

2015

Final Girl

Një burrë mëson një vajzë se si ajo të kthehet në një armë vdekjeprurëse. Kur ajo mbush 18 vjeç, pikas ...