2016

S Storm
0

S Storm

2016
S Storm
Skuadra e hetimit të ICAC-së bashkohet me policinë e Hong Kongut për gjetjen e vrasësit të disa vrasjeve të dyshimta, ku çdo gjë lidhej me bastet e parregullta mbi ndeshjet e futbollit.
0 /0
Exit 14
2

Exit 14

2016
Exit 14
Në një udhëtim shoqëror gjatë pushimeve të pranverës, shumë të papritura dhe sekrete dalin në pah. Cili është misteri i shtëpizës?
2 /1
The Assignment
0
The Assignment
Pasi zgjohet dhe zbulon se i është nënshtruar një kirurgjie plastike për ndryshim gjinie, një vrasës kërkon me çdo kusht të gjejë doktoreshën përgjegjëse për këtë gjë.
0 /0
Pitchfork +12
10
Pitchfork +12
Një grup shokësh kthehen në shtëpi me një shok për ta ndihmuar të tregojë një sekret, por mësojnë se sekretet e vjetra janë dhe vdekjeprurëse.
10 /1
The Disappointments Room +12
10
The Disappointments Room +12
Një nënë dhe djali i saj çlirojnë tmerre të paimagjinueshme nga papafingoja e shtëpisë së tyre në fshat.
10 /1
Max Steel
0

Max Steel

2016
Max Steel
Aleanca e rebelëve ndërmerr një hap të rrezikshëm për të vjedhur projektet e Yllit të Vdekjes duke krijuar kështu terrenin e një sage epike në vijim.
0 /0
Jack Reacher: Never Go Back
10
Jack Reacher: Never Go Back
Jack Reacher duhet të zbulojë të vërtetën e fshehur pas konspiracionit të madh qeveritar, në mënyrë që të mund të pastrojë emrin e tij. Në arrati si një i kërkuar nga ligji, Reacher zbulon një sekret potencial nga e shkuara e tij, i cili mund t’ia ndryshojë jetën përgjithmonë.
10 /1
The Accountant
0
The Accountant
Teksa një llogaritar merr një punë nga një klient i ri, një agjent i Thesarit fillon të hetojë mbi numrin e të vdekurve që rritet.
0 /0
Holidays
0

Holidays

2016
Holidays
Një kolazh i festave me popullore për njerëzit te shoqëruara me vrasje dhe thrille.
0 /0
Always Shine +12
0
Always Shine +12
Dy shoqet e ngushta, Beth dhe Ana, vendosin të shkojnë për një fundjavë në mal së bashku, që të arrinin të rikrijonin lidhjet mes tyre. Por ajo që mendohej të ishte një fundjavë e rizbulimit të shoqërisë, kthehet të jetë veç një tregim i xhelozisë dhe konkurrencës që ekzistonte mes tyre. Konflikti do të çojë në ndryshime rrënjësore të jetës ...
0 /0