2017

S.W.A.T. Under Siege
0

S.W.A.T. Under Siege

Një ekip i S.W.A.T. sulmohet nga një terrorist ndërkombëtar i cili ndjek pa rreshtur dhe egërsisht një njeri misterioz i ...
Colossal
6.3

Colossal

2017

Colossal

Gloria është një vajzë festash e papunë e detyruar ta lërë jetën e saj në qytetin e Nju Jorkut dhe ...
Sarkar 3
5.0

Sarkar 3

2017

Sarkar 3

Duke u bazuar në idenë "Çdokush mund të tradhtoj këdo", Sarkar, figura e fuqishme politike këtë herë përdor dinakërinë dhe ...
Austin Found
5.1

Austin Found

Një grua që është e ngopur me jetën e saj monotone përgatit një skemë për të bërë familjen e saj ...
Trespass Against Us
5.9

Trespass Against Us

Prej tre gjeneratash familja Cutler jeton nga mashtrimet për fushat e Britanisë së Madhe, duke luajtur me të pasurit e ...
The Saint
10

The Saint

2017

The Saint

Mjeshtrit ndërkombëtar të vjedhjes, Sajmon Templar, i njohur ndryshe si Shenjtori, i kërkohet nga një burrë i pasur i dëshpëruar ...
Dead South
4.2

Dead South

2017

Dead South

Në prag të luftës civile amerikane dy vampir ngrihen të luftojnë për të kërkuar vendin e tyre nga banorët e ...
Legion of Brothers
10

Legion of Brothers

Menjëherë pas sulmit të 9/11, më pak se 100 ushtarë amerikanë u dërguan në një mision të fshehtë për të ...
Fabricated City
10

Fabricated City

Një djalë kërkon ndihmën e miqve të tij për të pastruar emrin pasi akuzohet gabimisht për një krim që nuk ...
London Heist
10

London Heist

Hajduti dhe krimineli, Xhek Krigën, vendosë që të zbulojë vrasësin e babait të tij e personin që i ka vjedhur ...